lamqta.comОвен  Както обикновено, независимо от избраната тема, Вие ще се

...
lamqta.comОвен  Както обикновено, независимо от избраната тема, Вие ще се
Коментари Харесай

Скорпион: Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен

lamqta.com

Овен 
Както нормално, без значение от определената тематика, Вие ще се изкажете непосредствено. Защо да мълчите? Така или другояче това изобщо не прави работа. В избран миг можете да разкажете за това, което Ви интересува, с всичкото си здравомислие, присъединяване и обич. Или пък може да насъскате кучетата на човек, зкогото напълно и изцяло сте уверени, че в никакъв случай не е заслужавал това повече от в този момент. Разбира се, Вие имате проект за довечера! Използвайте всяко свободно време през този ден в подготовка, а и да доизкусурите всички Ваши обичани дреболии. Съвсем скоро ще забравите за всичко, което Ви е разстройвало.  

 
Телец
Не икономисвайте силите си, с цел да се подготвите за идващите няколко дни. Ситуацията ще претърпи някои промени и евентуално ще се досетите за това, което Ви следва. Само че за безпокойствие няма аргументи - просто се убедете, че сте прочувствено готови за решението на тези задания. Въображението Ви рисува доста по-страшни картини от тези, които в миналото биха могли да станат действителност, та за какво не започнете да мислите по-позитивно?

Близнаци
Когато се возите на влакче в някакъв увеселителен парк, впивате ли се в парапета с всичка мощ и и седите ли със затворени очи, до момента в който всичко свърши? Или самоуверено гледате напред, наслаждавайки се на всяко нанагорнище или завой? Какъвто и да е Вашият жанр, сменете го през днешния ден с противоположния. Когато сте обхванати от пътна тресчица, действайте, ръководейки се от своите инстинкти. Ако Ви е мъчно да отворите очи, това единствено демонстрира значимостта на това, което би трябвало да видите. А в случай че сте привикнали да знаете, какво Ви следва, допустимо е, да е пристигнало време за някакви секрети.

Рак
Денят е удобен и ще се характеризира с повишаване на виталния тонус и постоянен прочувствен декор. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични хрумвания. В интерес на истината, ще се наложи да действате независимо, само че това едвам дали ще Ви смути, защото напълно елементарно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните и фамилни връзки. Нарастналата вътрешен глас ще Ви помогне да постигнете съгласие с околните си хора, а умеенето умерено да обсъждате общите проблеми ще разреши да бъдат избегнати споровете.

Лъв
Не би трябвало да раздробявате един огромен и ярък спомен за отминала обич или за вчерашния ден, на доста, доста дребни. Така може единствено да се стигне до амортизация. И защото спомените са нещо в действителност доста скъпо, което имате, и доколкото за този ден не Ви се плануват никакви сантиментални прекарвания, отнесете се към него оптимално деликатно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите...

Дева
Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.

Везни
Продължавате своето странствуване по пътя на самопознанието. Проблемът е в това, че предметът на Вашето търсене не е явен и на самите Вас. Ако Ви се коства, че сте се изгубили някъде по пътя, или сте се разсеяли от голямото количество разновидности, усамотете се за малко, с цел да може да обмислите всичко както би трябвало. Не е наложително да отделите за тази цел почивните си дни. Стигат Ви единствено няколко часа, през които да пътувате или да се разхождате в парка. Това ще Ви помогне да се предпазите от спомагателен стрес.

Скорпион
Този ден за Скорпионите ще е освен тежък, само че и рисков: действайки развълнувано, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да докара до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избегнете стресовите обстановки. От занимания с екстремални типове спорт и присъединяване в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: изцяло е допустимо в обкръжението Ви да се намерят хора, подготвени да се възползват от Вашата безкористност и подготвеност за помощ. А и Вашите препоръки надали биха били разбрани вярно. 

Стрелец
Всичко, което Ви каже през днешния ден Вашият обичан човек, ще смятате за нелепости, без даже и да се пробвате да вникнете в същността на тези думи. Просто настроението Ви през този ден ще е такова... спорно. Всъщност, това може да се окаже сериозна засегнатост, та по тази причина не се увличайте. Много е прелестно да се чувствате най- умни, само че единствено тогава, когато има с кого да се сравнявате. 

Козирог
Денят е обвързван с разглеждане на цели в дълготраен проект. Ще започнете да се замисляте, дали сте създали верния избор и дали сте организирали вярно живота си. Темата за разсъждение не е неприятна, само че бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се коства неверно, единствено влошавате обстановката и се поставяте в още по-сложно състояние. Не бързайте да действате. Днешното Ви въодушевление е подбудено не от действителни условия, а под въздействие на отрицателни трендове. Не си заслужава да разрушавате основаните връзки поради моментно неспокойствие. 

Водолей
Ще се наложи да си спомните, че любовта не е единствено наслаждение, а и съществуване на някои отговорности. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то почтено и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е ужасно, а дори ще бъде прелестно, колкото и да се стремите да убедите себе си и близките в противоположното.

Риби
Днес вероятно ще Ви повърви в работи, изискващи повече фикция, в сравнение с традиционализъм. Новите Ви хрумвания са толкоз хубави, че заобикалящите Ви с готовност ще се захванат да оказват помощ за тяхната реализация. Може да се вършат огромни покупки и въобще да се разпораеждате със своите гинанси, като може да сте сигурни, че интуицията няма да Ви подведе. Желателно е, да въведете ред в връзките си с близките. За задачата можете тактично и внимателно да изкажете натрупалото се у Вас неодобрение и своите искания, или да извършите личните си отдавнашни обещания. Помнете, че всевъзможни различия и спорове през този ден може да бъдат урегулирани относително елементарно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР